juni 9, 2017

Vintage Café


Kom bij ons gezellig genieten, van ouds ontspannen en traditioneel tafelen!

 

Het vintage café van het Hofke ter Musse is ingericht in de oude stallingen. Het behoud van zoveel mogelijk originele elementen, het gebruik van oude materialen bij de renovatie en de inrichting met vintage meubelen en decoratie geven het een gezellige en aparte sfeer.

                             

Naast de binnenruimte hebben we tevens 2 terrassen: vooraan op het binnenplein van onze hoeve waant u zich, met tal van oude landbouw- en andere werktuigen, een beetje in een museum; en achteraan waar u beschikking heeft over een baan om petanque en andere spellen te spelen (bv trou madam).

Na een wandeling, fietstocht of oldtimer-rit kan u bij ons genieten van een ruim aanbod aan streekbieren, een versnapering en snack of huisgemaakt dessert. Wij werken daarvoor hoofdzakelijk met streek-, biologische en artisanale producten.

Proef zeker ook eens ons huisbier: het Mussebier!

Onze Drankenkaart

Naast onze gewone openingsuren kan u ons vintage café reserveren voor uw familiefeest, activiteit van uw vereniging, wandelgroep, … .  Er zijn diverse formules mogelijk zoals bv een ontbijt bij de start van uw wandeltocht, een boerenplankje met streekproducten ’s middags of in de namiddag even verpozen met een lekker huisgemaakt dessert en een volksspelletje. Wij passen ons graag aan naar uw persoonlijke wensen.

Huisgemaakte pizza’s, stoofpotjes, quiches en geutelingen zijn enkele zaken die wij voor u bereiden in  onze traditionele houtgestookte oven .  Dit bieden wij zowel aan binnen een groepsarrangement als na reservatie voor individuele klanten op de aangegeven data.

 

 Pizza-middag op zondag 28 juni!

Wij bieden u voor de prijs van 26€ PP een aperitief met hapje, een pizza naar keuze en een huisgemaakt dessert (exclusief dranken)

Al onze pizza’s zijn volledig huisbereid en worden gebakken in onze houtgestookte oven.

U dient hiervoor te reserveren, wacht niet te lang want de plaatsen zijn beperkt!

Reserveren kan via 0476/ 75 69 26 of info@hofketermusse.be liefst voor donderdag 25 juni!

U bent welkom vanaf 11 30u voor het aperitief.

Pizza’s worden geserveerd tussen 12 00u en 13 30u.

 

Op aanvraag voorzien we in geschenkpakketten met streekbieren, bioprodukten, bierpaté, … In het voorjaar bieden wij onder de naam ‘mmm van Maarkedal’ een mand aan met produkten gemaakt in Maarkedal! 100% lokaal!

U kan bij ons ook cadeaubonnen verkrijgen!

Op regelmatige tijdstippen organiseren wij culturele en erfgoedactiviteiten.

Volks- en caféspelen

Wij beschikken over een ruim assortiment aan oude volks- en caféspelen, evenals allerlei gezelschapsspelen voor klein en groot. Deze kunnen tijdens uw bezoek vrij gebruikt worden ter ontspanning en zijn ideaal als activiteit binnen een groepsarrangement.

Jaarlijks organiseren wij een wedstrijd, de Hofke ter Musse Cup.

Pudebak en tonnenspel

Toptafel

Onze versie van het mannetjesspel met flesjes

Klompendans

Ringwerpen

 

 

 

 

 

 


openingsuren:

Voor de rest van het zomerseizoen passen wij onze openingstijden aan!

Op onze openingsdagen zijn wij open van 15u tot 19u!

Bedankt voor uw begrip!

Wegens de strikte maatregelen die gelden voor de Ronde van Vlaanderen sluiten wij ons vintage café op zondag 18 oktober!

 • van maart tot oktober:
  • vrijdag van 14u tot 19u
  • zaterdag van 14u tot 20u
  • 1ste en 3de zondag van 14u tot 20u
 • van november tot februari:
  • zaterdag van 14u tot 19u
  • 1ste en 3de zondag van 14u tot 19u
 • na reservatie en bij activiteiten: er kan op elke dag gereserveerd worden vanaf 10 personen onafhankelijk van de vaste openingsdagen en -uren!

Voor meer informatie kunt u ons steeds contacteren via onze contactpagina!