juni 9, 2017

VINTAGE CAFE


Kom bij ons gezellig genieten, van ouds ontspannen en traditioneel tafelen!

Het vintage café van het Hofke ter Musse is ingericht in de oude stallingen. Het behoud van zoveel mogelijk originele elementen, het gebruik van oude materialen bij de renovatie en de inrichting met vintage meubelen en decoratie geven het een gezellige en aparte sfeer.

    

Naast de binnenruimtes hebben we tevens 2 terrassen: vooraan op het binnenplein van onze hoeve waant u zich, met tal van oude landbouw- en andere werktuigen, een beetje in een museum; en achteraan (overdekt klein terras) zit u lekker gezellig bij onze bakoven en beschikt u over een baan om petanque en trou madam te spelen.

Na een wandeling, fietstocht of oldtimer-rit kan u bij ons genieten van een ruim aanbod aan streekbieren, een versnapering en snack of huisgemaakt dessert. Wij werken daarvoor hoofdzakelijk met streek-, biologische en artisanale producten.

Bekijk hier onze kaart!

Wij beschikken niet over Bancontact, u kan wel bij ons betalen met Payconiq!

Proef zeker ook eens ons huisbier: het Mussebier! Dit is een licht hoppig biertje van 6° met een citrustoets, verfrissend en smaakvol!

Onze ‘huismus’ geeft haar lekkere smaak trouwens ook aan onze Mussebierkaas, een artisanale hoevekaas gemaakt door de Vierhoekhoeve, en onze Mussebierpaté, een artisanale paté van onze lokale slager ’t Culinairke.

NIEUW! Mussebierpralines gemaakt door Au chateau chocolat uit Maarkedal!

U kan ons Mussebier afzonderlijk kopen of in geschenkpakket met Mussebierglas. Onze Mussebierkaas, Mussebierpaté en Mussebierpralines zijn ook in geschenkpakket of afzonderlijk te koop!

Naast onze gewone openingsuren kan u ons vintage café reserveren voor uw familiefeest, activiteit van uw vereniging, teamdag, wandelgroep, … .  Er zijn diverse formules mogelijk zoals bv een ontbijt bij de start van uw wandeltocht, een boerenplankje met streekproducten ’s middags of in de namiddag even verpozen met een lekker huisgemaakt dessert en een volksspelletje. Wij passen ons graag aan naar uw persoonlijke wensen.

Huisgemaakte pizza’s, quiches en geutelingen zijn enkele zaken die wij voor u bereiden in  onze traditionele houtgestookte oven.  Dit bieden wij zowel aan binnen een groepsarrangement als na reservatie voor individuele klanten op de aangegeven data (nieuwe data pizza-middag voorjaar 2022)

Pizzaformule (te reserveren vanaf 10 personen)

Wij bieden u voor de prijs van 26€ PP een aperitief met hapje, een pizza naar keuze en een huisgemaakt dessert (exclusief dranken) Al onze pizza’s zijn volledig huisbereid en worden gebakken in onze houtgestookte oven.

Op aanvraag voorzien we in geschenkpakketten met streekbieren U kan bij ons ook cadeaubonnen verkrijgen!

Combineert u uw bezoek aan ons vintage café graag met iets educatief en/of recreatief bekijk dan zeker eens ons activiteitenaanbod.

Volks- en caféspelen

Wij beschikken over een ruim assortiment aan oude volks- en caféspelen, evenals allerlei gezelschapsspelen voor klein en groot (binnenkort vindt u hier een link met meer info mbt ons aanbod). Deze kunnen tijdens uw bezoek gebruikt worden ter ontspanning en zijn ideaal als activiteit binnen een groepsarrangement.

Jaarlijks organiseren wij een wedstrijd, de Hofke ter Musse Cup.


Openingsuren:

Op zaterdag 14 mei zijn wij gesloten wegens netwerkmoment! Bedankt voor uw begrip!

Op zondag 15 mei zijn wij volzet wegens reservatie!

 • van april tot september:
  • zaterdag van 15u tot 20u
  • 1ste en 3de zondag van 15u tot 20u
 • van oktober tot maart:
  • zaterdag van 15u tot 19u
  • 1ste en 3de zondag van 15u tot 19u
 • na reservatie en bij activiteiten: er kan op elke dag gereserveerd worden vanaf 10 personen onafhankelijk van de vaste openingsdagen en -uren!

Voor meer informatie kunt u ons steeds contacteren via onze contactpagina!