juni 9, 2017

Vintage Café

 


Het vintage café van het Hofke ter Musse is ingericht in de oude stallingen. Het behoud van zoveel mogelijk originele elementen, het gebruik van oude materialen bij de renovatie en de inrichting met vintage meubelen en decoratie geven het een gezellige en aparte sfeer. Bepaalde decoratiestukken zijn ook te koop.

                             

Naast de binnenruimte hebben we tevens 2 terrassen: vooraan op het binnenplein van onze hoeve waant u zich, met tal van oude landbouw- en andere werktuigen, een beetje in een museum; en achteraan waar u beschikking heeft over een baan om petanque en andere spellen te spelen (bv trou madam).

U kan bij ons terecht na een wandeling, fietstocht of oldtimer-rit om te genieten van een streekbiertje, een versnapering en snack of huisgemaakt dessert. Wij werken daarvoor hoofdzakelijk met streek-, biologische en artisanale producten.

Onze Drankenkaart

Naast onze gewone openingsuren kan u ons vintage café reserveren voor uw familiefeest, activiteit van uw vereniging, wandelgroep, … .  Er zijn diverse formules mogelijk zoals bv een ontbijt bij de start van uw wandeltocht, een boerenplankje met streekproducten ’s middags of in de namiddag even verpozen met een lekker huisgemaakt dessert en een volksspelletje. Wij passen ons graag aan naar uw persoonlijke wensen.

NIEUW! Huisgemaakte pizza’s uit onze houtgestookte oven voor uw familiefeest, groepsreservatie en vanaf september 2019 op de aangegeven vrijdag- en zaterdagavonden ook voor individuele bezoekers na reservatie.

UITGESTELD!!!! Vierde pizza avond op zaterdag 21 maart!

Wij bieden u voor de prijs van 26€ PP een aperitief met hapje, een pizza naar keuze en een huisgemaakt dessert (exclusief dranken)

Al onze pizza’s zijn volledig huisbereid en worden gebakken in onze houtgestookte oven.

U dient hiervoor te reserveren, wacht niet te lang want de plaatsen zijn beperkt!

Reserveren kan via 0476/ 75 69 26 of info@hofketermusse.be liefst voor donderdag 23 januari!

U bent welkom vanaf 19u voor het aperitief.

Pizza’s worden geserveerd tussen 19 30u en 21 30u.

Wij sluiten ons café die avond om 23u.

 

Op aanvraag voorzien we in geschenkpakketten met streekbieren, bioprodukten, bierpaté, … In het voorjaar bieden wij onder de naam ‘mmm van Maarkedal’ een mand aan met produkten gemaakt in Maarkedal! 100% lokaal!

U kan bij ons ook cadeaubonnen verkrijgen!

Op regelmatige tijdstippen worden er activiteiten georganiseerd.

Volksspelen

Een fijn assortiment van volkspelen is beschikbaar. Ideaal ter ontspanning bij een bezoek aan ons Vintage Café, of als onderdeel van een teambuildingactiviteit.

Pudebak en tonnenspel

Toptafel

Onze versie van het mannetjesspel met flesjes

Klompendans

Ringwerpen

 

 

 

 

 

 


openingsuren:

Wegens de maatregelen in het kader van het coronavirus is ons vintage café gesloten tot en met 5 april!

 • van maart tot oktober:
  • vrijdag van 14u tot 19u
  • zaterdag van 14u tot 20u
  • 1ste en 3de zondag van 14u tot 20u
 • van november tot februari:
  • zaterdag van 14u tot 19u
  • 1ste en 3de zondag van 14u tot 19u
 • na reservatie en bij activiteiten: er kan op elke dag gereserveerd worden vanaf 10 personen onafhankelijk van de vaste openingsdagen en -uren!

Voor meer informatie kunt u ons steeds contacteren via onze contactpagina!